Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: Σάββατο 27/3/2010 Raftinggggg!!!

Είναι γεγονός πλέον. Η 1η Κοινότητα Αεροπροσκόπων Άρεως σε συνεργασία με την 14η Κοινότητα Αθηνών, διεξήγαγε μια extreme δράση.. Ναι, πήγαμε για RAFTING!!!!!!! Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/03/2010 στην Ολυμπιακή Πίστα Canoe-Kayak Slalom στο Ελληνικό.
 Εκεί γνωριστήκαμε με τον οδηγό μας, ο οποίος μας έδωσε τον ειδικό εξοπλισμό για την δραστηριότητα. Αρχικά κάναμε ένα 20λεπτο εισαγωγικό μάθημα εντός και εκτός νερού και στη συνέχεια κάναμε rafting δυσκολίας 4-6.

Οφείλω να ομολογήσω ότι είχαμε και μια ανατροπή της βάρκας μας, αλλά δεν πτοηθήκαμε. Το διασκεδάσαμε ακόμα πιο πολύ μπορώ να πώ.
 Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή διστάξαμε λίγο, διότι δεν έχουμε καλή σχέση με το νερό μιας και είμαστε Αεροπρόσκοποι. Όμως, δεν αφήσαμε τους φόβους και τις αμφιβολίες να μας κυριεύσουν γιατί γνωρίζουμε ότι δεν θα είχαμε ζήσει αυτή την καταπληκτική εμπειρία!
 Κατά την άποψή μου, το ηθικό δίδαγμα αυτής της δραστηριότητας ήταν: ''Οι φόβοι της ζωής είναι καλό να ξεπερνιούνται, γιατί μόνο έτσι αποκτάμε εμπειρίες και προχωράμε μπροστά. Όσον αφορά τις αμφιβολίες, αξίζει να ρισκάρουμε γιατί έτσι βγαίνουμε κερδισμένοι. Η αδράνεια δεν μας οδηγεί πουθενά!''

Και να μην ξεχνάτε:

1) Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο.
2) Ένας σύντομος δρόμος για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο είναι να αρχίσεις πρώτα από τον εαυτό σου.
3) Ευγενής Άμιλλα είναι η τάση να φτάνει κανείς τον άλλον που θαυμάζει και να τον ξεπεράσει, χωρίς να αισθάνεται φθόνο αν ο άλλος τον ξεπεράσει.

ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ!!!
Με την υπογραφή: Κύκνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου