Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Πετάξαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Την Κυριακή, 18 Απριλίου 2010, η 1η Ομάδα και η 1η Κοινότητα Αεροπροσκόπων της Τ.Ε. Άρεως, πέταξαν για τα 100 Χρόνια της Ελληνικής Προσκοπικής Κινήσεως, για τα 65 Χρόνια της Ειδικότητος Αεροπροσκόπων και για τα 65 Χρόνια απ’ την Ίδρυση του Συστήματος μας. 
 
Έτσι, Οι Ενωμοτίες μας, οι Ανιχνευτές μας και Βαθμοφόροι μας, είχαν την τύχη να γνωρίσουν την μαγεία της πτήσεως και της ανεμοπορίας, πετώντας με τα μικρά, ελικοφόρα τετραθέσια αεροπλάνα, τύπου τσέσνα, στο ιδιωτικό αεροδρόμιο Ίκαρος (103 χλ. Αθηνών – Λαμίας).  
 
Η Πτήση πάνω απ’ την λίμνη Yλίκη, η διαβίβαση στον Ασύρματο, με τον πύργο ελέγχου της Τανάγρας, η απίστευτη εμπειρία της στιγμής που οι χειριστές μας έδωσαν το πηδάλιο και οι σημαντικές πληροφορίες που αποκομίσαμε για το επάγγελμα το πιλότου και την σύγχρονη πολιτική αεροπλοΐα θα μείνουν σε όλους μας αξέχαστες!!!!!!

 
Κλείνοντας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Σχολή Εκπαιδεύσεως Χειριστών Πολιτικών Αεροσκαφών «DIDAVIA» και τον κ.Γιάννη Πολίτη (Παλαιό Πρόσκοπο του Συστήματος μας), για την πολύτιμη βοήθειά τους, χωρίς την οποία δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η εν λόγω δράση.          

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά πολύ καλή δράση. Διότι εμείς οι αεροπρόσκοποι θα πρέπει να πετάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή