Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΜΑΔΑ: 06-07 Μαρτίου 2010 - Εκδρομή Διήμερηηηη

Πάρνηθα: Τελεφερίκ – Ορειβατικό Καταφύγιο Μπάφι – Θρακομακεδόνες – Ορειβατικό Καταφύγιο Φλαμπούρι – Κορυφή Φλαμπουράκι)
 
06:10’, ξημέρωμα Σαββάτου…. Οι Αετοί, μαζεύονται στην πλατεία Βάθη και παίρνουν το λεωφορείο για την Πάρνηθα, στάση «τελεφερίκ». Συγχρόνως, τα Γεράκια συναντιόνται στην πλατεία Βικτωρίας και παίρνουν το τραίνο, με προορισμό τη Νέα Ιωνία και από ‘κει με λεωφορείο για Θρακομακεδόνες, στάση «Καστοριάς».
 
Ιδανικό Ξεκίνημα Εκδρομής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Οι Αετοί, αρχίζουν να ανεβαίνουν το ορειβατικό μονοπάτι της «Χούνης», με προορισμό το Καταφύγιο Φλαμπούρι, με ενδιάμεσο σταθμό το καταφύγιο Μπάφι!!!!
 
Απ’ την άλλη τα Γεράκια, ξεκινούν την πορεία τους, στο «κίτρινο» ορειβατικό μονοπάτι, με κατεύθυνση από Θρακομακεδόνες προς το καταφύγιο Φλαμπούρι!!!!!!!!
 
Τελικώς, γύρω στις 12:00’ οι Ενωμοτίες μας συναντιόνται στον τελικό τους προορισμό και μία εκδρομή γεμάτη: Δράση, Περιπέτεια, ζωή στην Φύση, συνεχόμενο Παιχνίδι, Τραγούδι και πολλά πολλά ΧΑΜΟΓΕΛΑ ξεκίνησε!!!!!!!!!!  
 
Το πρωινό της Κυριακής ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Καθώς, ξυπνήσαμε και όλα ήταν «ντυμένα» στα λευκά….. και όπως καταλαβαίνετε άρχισε ο χιονοπόλεμος….!!!!!
 
Η μέρα μας συνεχίστηκε με την πορεία της επιστροφής….. η οποία διακόπηκε από κάτι πραγματικά αναπάντεχο… δύο ορειβάτες χρειάστηκαν την βοήθειά μας για να βγουν από μια δύσκολη κατάσταση….. Με την σειρά τους μας προσέφεραν ένα μάθημα καταρρίχησης – rapell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στην Κορυφή Φλαμπουράκι, σε υψόμετρο 1074 μέτρων .

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Βαθμοφόρους της Αγέλης μας, Μπαλού και Μπακίρα (Μιχάλη και Νίκο), για την πολύτιμη βοήθειά τους, χωρίς την οποία δεν θα ήταν δυνατή αυτή η υπέροχη εκδρομή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου