Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

16 – 17/10/10 Διήμερη Συστήματος! (από τα ματια της ομάδας)


Συνάντηση στην πλατεία Βάθη για μια Αεροπροσκοπική εκδρομή. Φτάνουμε έπειτα από το κουραστικό δρομολόγιο του λεωφορείου στο υπέροχο ΠΥ.ΒΑ.- Πάρκο Τρίτση και εγκατασταθήκαμε, στήνοντας τις σκηνές μας στον υπέροχο αυτό χώρο. Το παιχνίδι δεν άργησε και τα τυπικά πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία όλων των κλάδων του συστήματος. 
Ακολούθησε το καθιερωμένο Joti – Jota, δηλαδή Jamboree On The Internet – Jamboree On The Air. Επικοινωνήσαμε με Προσκόπους απ’ όλο τον κόσμο μέσω ασυρμάτου αλλά και μέσω διαδικτύου. Μάλιστα είχαμε την τύχη να συνομιλήσουμε με τον Υπαρχηγό της Ομάδος μας Κορμοράνο, ο οποίος βρίσκεται λόγω σπουδών στην Φιλανδία.

Η συνέχεια μας επιφύλασσε μια ξεχωριστή εμπειρία… Φουσκώματα  με το αλεξίπτωτο πλαγιάς. Το απόγευμα μας βρήκε να μη μπορούμε να ξεκολλήσουμε απ’ την καταπληκτική εμπειρία των μικρών μας πτήσεων και συνεχίσαμε απτόητοι το παιχνίδι μας μέχρι που ήρθε η βραδινή ψυχαγωγική γιορτή μας. Όλοι οι κλάδοι είχαν ετοιμάσει και από κάτι όμορφο να μας δείξουνε.

 

Η επόμενη ημέρα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική καθώς αποχαιρετήσαμε τον Ενωμοτάρχη των Γερακιών Σωκράτη, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε της προσκοπική του Πρόοδο με την κατάκτηση του Χρυσού Τριφύλλου που του απένειμε ο Τοπικό Έφορος Τάκης Δεπάστας, εντάχτηκε στην οικογένεια των Ανιχνευτών, ανανεώνοντας την Προσκοπική του Υπόσχεση. Η συγκίνηση δεν έλλειψε και απ’ την Αγέλη μας, όταν αποχαιρετούσαν την Εύα, η οποία εντάχτηκε στην Ενωμοτία των Γερακιών.

 Παιχνίδι και πάλι παιχνίδι μέχρι που ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε! Αυτό ήταν άλλη μια εκδρομή έφτασε στο τέλος της… η πρώτη για Φέτος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου