Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αγέλη: εκδρομη 24-25 ΜΑρτιου

Εθνική Εορτή λοιπόν και 2 Αγέλες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταφέρουν το ακατόρθωτο...! 
 Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου που έπρεπε όλοι μας να φτάσουμε, ίσως για πρώτη φορά, στον προορισμό μας περπατώντας, μια πολύ ωραία πορεία μέσα στη φύση και τα δέντρα.    



 Κατά τη διάρκεια των πολλών περιπετειών, συναντήσαμε πολλούς Γαλάτες.  Κάποιοι από αυτούς ήταν ο Αποθηκαρίξ, ο Ραμπίξ (ξάδερφος του Ράμπο), ο Οβελίξ, ο Αστερίξ και πολλοί άλλοι…   


Μάθαμε διάφορα σπουδαία πράγματα,   
 όπως τη σημασία του νερού. Για την ακρίβεια, θέλαμε να βρούμε τα συστατικά του μαγικού ζωμού. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εύκολο. Κι έτσι ξεκινήσαμε από τα βασικά. Ο μαγικός ζωμός χρειάζεται καθαρό νερό. Έτσι κι εμείς με την βοήθεια των Γαλατών φτιάξαμε ένα φίλτρο νερού. Στις δοκιμασίες που περάσαμε για να μαζέψουμε τα υλικά του φίλτρου, μάθαμε και πολύ σπουδαία πράγματα για το νερό και τη σημασία του για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ήμασταν μια πολύ χαρούμενη και αγαπημένη παρέα και μέσα από πολλές δοκιμασίες και περιπέτειες, πλησιάζαμε τον τελικό μας προορισμό.





 Χρειάστηκε ακόμα να ανέβουμε και σε δέντρα γιατί εκεί βρισκόταν ένα κομμάτι της συνταγής. Το κομμάτι αυτό έλεγε για τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν αυτοί που θέλουν να βρουν το μυστικό του ζωμού. 

 Χρειάστηκε να καταφέρουμε να στήσουμε κάποιες σκηνές μόνοι μας για να μπορέσουμε να κρυφτούμε από τις τρομερές Ρωμαϊκές λεγεώνες οι οποίες μας καταδίωκαν για να πάρουν κι αυτές το μυστικό του ζωμού. Αλλά ευτυχώς για τους φίλους μας τους Γαλάτες δεν τα καταφέρανε.
 Τέλος το βράδυ έπρεπε να αντιμετωπίσουμε κάποιους μαυροφορεμένους πράκτορες των Ρωμαίων οι οποίοι κρυβόντουσαν στα δέντρα μέσα στο δάσος κι εμείς έπρεπε να τους αποφύγουμε και να φτάσουμε στην βάση των αντιπάλων μας…

 
Κι έτσι ένα ακόμη διήμερο έφτασε στο τέλος του, με πολλές αναμνήσεις να έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου